Voor wie zijn onze oplossingen ?

Verenigingen Het innen van contributies kan een penningmeester veel tijd kosten, maar met onze IBAN/SEPA oplossingen is het heel eenvoudig. U kunt bijvoorbeeld al uw gegevens in uw Excel-bestand eenvoudig omzetten naar SEPA incasso’s om deze vervolgens te laten uitvoeren door uw bank.
Bedrijven Voor uw promotionele acties, de transacties op uw webwinkel of voor reguliere betalingen is automatische incassering een gemakkelijk betaalmiddel dat u graag aanbiedt. Met vrijwel alle boekhoudsoftware is dit een omslachtig proces en is het niet mogelijk om grote aantallen transacties eenvoudig te verwerken of te koppelen aan uw webwinkel. U kunt nu met onze SEPA/IBAN oplossingen snel en doelgericht grote aantallen transacties tegelijk verwerken of de aankopen op uw webwinkel automatisch verwerken.
Stichtingen Als instelling voor een goed doel, stichting of geloofsgemeente staat u voor de keuze: gegadigden aanschrijven voor een donatie, collecteren of een machtiging vragen om periodiek een donatie automatisch te mogen incasseren. Met zo min mogelijk gedoe voor zowel u als uw schenker bieden onze SEPA/IBAN oplossingen uw stichting eenvoud en zekerheid bij het uitvoeren van deze incasso’s.
Voor scholen en overheid Scholen en overheid Universiteiten en middelbare/lagere scholen, gemeenten en vele andere (semi-)overheidsinstellingen zijn gebruiker van Clieopatra. Met de opvolger van Clieopatra, IBANC SEPA Software krijgt u dezelfde voordelen en meer die u ook had met onze Clieopatra software!
 Door uw software te combineren met het online bestellen van onze abonnementen besparen wij enorm veel tijd … in de maanden voordat het zwemseizoen begint…”Egbert Stuit, Stichting Vlister Openlucht Baden
 Hierbij wil ik even doorgeven dat wij blij zijn met het programma en de uitgebreide uitleg. Het is in één keer goed gegaan. Hartelijk bedankt!Ingrid Boon, Stichting Budget