IBANC

Wat is IBANC?

IBANC is een nieuw software product binnen ons portfolio. Met deze software kunt u betaal- en incasso opdrachten uit laten voeren bij uw bank in het nieuwe vereiste SEPA-formaat.

De software is gebruiksvriendelijk en ook met weinig kennis van computers kunt u het programma eenvoudig onder de knie krijgen.

Indien u gebruik maakt van Clieopatra weet u uiteraard dat onze software oplossingen gebruikersvriendelijk en functioneel zijn.

Meer informatie over IBANC treft u op onze speciale IBANC website!

Wat kan ik met IBANC?

Hieronder treft u een beknopt overzicht van de mogelijkheden met IBANC

 • Aanmaken van SEPA euro incasso’s (SDD) *
 • Aanmaken van SEPA overschrijvingen (SCT) **
 • Inlezen van CLIEOP-bestanden, waarna u deze weg kunt schrijven als SEPA. (Hiervoor dient in het adresboek van IBANC de voor SEPA relevante informatie vooraf te zijn ingevoerd)
 • Historie van aangemaakte SEPA-bestanden. Batches uit de historie kunnen geprint worden.
 • Aanmaken van machtigingen/mandaten vanuit het adresboek (in RTF-formaat, dus ook te gebruiken zonder MS Word)
 • Inlezen van adreslijsten in CSV-formaat (Excel-voorbeeldbestanden bijgeleverd)
 • Inlezen van incasso- en betaalopdrachten in CSV-formaat (Excel-voorbeeldbestanden bijgeleverd)
 • *) pain.008.001.02 **) en pain.001.001.03

  U kunt bestanden gebruiken die uitwisselbaar zijn met spreadsheets en databases, waaronder Microsoft Access, Microsoft Excel, Quattro Pro, FoxPro en vele andere pakketten. (tekst)Bestanden kunnen geïmporteerd en bewerkt worden en bestanden kunnen worden omgezet naar het gewenste formaat.

  Waarom IBANC?

  Waarom veel betalen voor een softwarepakket met onnodige functies? IBANC is simpel, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, functioneel en betaalbaar!

  Meer informatie over de versies, prijzen en functionaliteiten vind u hier.
   Door uw software te combineren met het online bestellen van onze abonnementen besparen wij enorm veel tijd … in de maanden voordat het zwemseizoen begint…”Egbert Stuit, Stichting Vlister Openlucht Baden
   Het programma helpt ons om onze klanten sneller en beter te helpen en daarbij bespaart het ons ook nog heel veel tijd.Allert Post, Nederlandse Energie Maatschappij